MEJETÆRSKERE

MF mejetærskere: en ægte fordel for din virksomhed

Pionerer indenfor mejetærskerteknologien lige fra PowerFlow skærebordet til det nyeste Precision Farming-udstyr. Massey Ferguson serien indeholder modeller fra 176-647hk. Konventionelle halmrystere, roterende og hybrid udskillelsessystemer er tilgængelige for håndtering af alle afgrødetyper og arbejdsforhold.

Massey Ferguson mejetærskere

Konventionelle halmrystere, roterende og hybrid udskillelsessystemer er tilgængelige for håndtering af alle afgrødetyper og arbejdsforhold.

MF mejetærskere er designet med fokus på tre afgørende punkter: effektivitet, udsyn og komfort. De brugervenlige og utroligt holdbare MF mejetærsker sætter helt nye høststandarder med avanceret tærskning, udskillelse og rensning - alt med forbedrede drivsystemet og avancerede overvågnings- og kontrolsystemer.

MF IDEAL - nye høstvisioner

IDEAL udnytter branchens førende teknologi til at sikre dig mere korn af bedste kvalitet. Det er det første design, startet helt fra bunden, af en mejetærsker i 30 år - en maskine, som ikke er baseret på fortiden, men på de produkter, som landmændene har fortalt os, at de har brug for og som vi har udsat for mere krævende tests end nogen anden landbrugsmaskinproducent.

MF Activa 176-218 HK

Med sin fremragende økonomi og lave driftsomkostninger er den alsidige MF Activa mejetærsker målrettet ejere/førere med mindre og mellemstore dyrkningsarealer.

MF Activa S 243-306 HK

Med sin fremragende økonomi og lave driftsomkostninger er den alsidige MF Activa mejetærsker målrettet ejere/førere med mindre og mellemstore dyrkningsarealer.

MF Beta 306-360 HK

MF Beta mejetærskeren tilbyder et ukompliceret og praktisk design med en blanding af teknologiske og praktiske funktioner, som er lette at arbejde med i marken, når tiden er knap.

Styrke, kapacitet og teknologi til din rådighed

Se den fulde MF mejetærskerserie i funktion.

Registrer din interesse i en MF mejetærsker

Modeller

Model   Techno HK Snittebredder
MF ACTIVA   5 rystere konventionel 176-218 Op til 6,6
MF ACTIVA S   5 -6 rystere konventionel 243-306 Op til 7,6
MF BETA   5 -6 rystere konventionel 306-360 Op til 7,7
MF IDEAL   Hybrid 451-647 Op til 12,2

Virtuelt besøg

Klassens bedste mejetærskere

En højt anerkendt serie over hele verden.

Årets Maskine

IDEAL mejetærskeren fra Massey Ferguson har vundet den prestigefyldte titel som "Årets Maskine" samt den eftertragtede publikumspris.

Registrer min interesse
Masterclass demo

Massey Fergusons partner, Austro Diesel, demonstrerer MF IDEAL for kunderne.

Registrer min interesse
Årets Maskine 2014

Med en lang række funktioner til forbedring af førerkomfort og betjening samt øget præstation og kapacitet, er MF Delta den perfekte højtydende mejetærsker til kunder, som ønsker pålidelighed, sikkerhed og teknologi til dækning af alle behov og budgetter.

Registrer min interesse