Skårlæggere, crimpere, vendere og river

Innovative og effektive skårlæggere, crimpere, vendere & river

Massey Ferguson full-line serie af traktorer indeholder også en full-line af både innovativt og effektivt udstyr: skårlæggere, crimpere, vendere og river.

MF Græsmaskiner

Innovative & effektive

Massey Ferguson tilbyder en komplet serie af udstyr, heriblandt højkvalitets, stærke og energieffektive skårlæggere, crimpere, vendere og river.

MF skårlæggere & skårlæggere med crimpere

Innovative og effektive skårlæggere & skårlæggere med crimpere er en stærk og økonomisk løsning for de små og mellemstore landbrug, uden at gå på kompromis med kvalitet og finish.

MF vendere

De tolv MF modeller tilbyder vendere i bredder fra 4,5 til 12,70 meter. Hver vender har en let justerbar spredevinkel på 15, 18 og 20,5 grader for tilpasning til alle foder- og afgrødeforhold.

MF river

Fremragende rivekvalitet, let håndtering og et holdbart design - disse kvaliteter udgør en god grund til at investere i en Massey Ferguson enkelt-rotor rive.

MF Græsmaskiner

Udvalget af MF græsmaskiner går fra skårlæggere til vendere og river med opgradering af størrelser, kapacitet og effektivitet.

Registrer min interesse for MF græsmaskiner

Virtuelt besøg

MF græsmaskiner er den perfekte tilføjelse til din traktor

Vælg den MF traktor, som passer til dine behov

MF 8S den ultimative, innovative traktor

MF 8S traktoren er en kombination af ren styrke og raffineret effekt til arbejde med større og bredere redskaber, når du har mest brug for det.

Registrer min interesse
MF 4700 serien

De tre modeller i Massey Ferguson MF 4700 serien er de første standard-landbrugstraktorer i generationer, som nogen landbrugsproducent har udviklet specifikt til den krævende 75hk til 100hk sektor.

Registrer min interesse
S-Effect fra Massey Ferguson

De nye Massey Ferguson 95 - 400hp ‘S-Effect’ traktorer introducerer ekstra effektivitet, komfort, sikkerhed og stil.

Registrer min interesse