MF Always Running

KLASSENS FØRENDE KUNDESERVICE

MF stiller en midlertidig lånemaskine til rådighed for at sikre, at du kan fortsætte arbejdet med minimal forstyrrelse og maksimal effektivitet, mens dine traktorer bliver serviceret eller er til reparation.

MF Always Running, Din flåde af lånetraktorer

en række lånetraktorer - fra 100hk til 400hk

Massey Ferguson kunderne har mulighed for en lånemaskine for at fortsætte arbejdet og få opgaven løst, når der er behov for service eller reparation. Vi står til rådighed med nærmere oplysninger for jeres specifikke lokation.

Arbejdet går ikke i stå

Hos Massey Ferguson ved vi, at kunden ikke kan standse, før opgaven er udført og MF Always Running sørger for, at nødvendig vedligeholdelse eller reparationer ikke står i vejen for arbejdet.

Fordele

Kundeservice og -tilfredshed har altid været afgørende for Massey Fergusons succes og med ‘MF Always Running’ sætter vi helt nye standarder. Maskinerne vil være mindre end et år gamle og specialudstyret med høje specifikationer til brug for husdyrhold, blandede landbrug og agerbrug. Med MF Always Running vil Massey Ferguson kunderne altid være i stand til at få opgaven udført.

Jeg ønsker at blive kontaktet vedrørende MF Always Running

MF Produkter

MF 8S Den ultimative & innovative traktor

Oplev den mest nyskabende og innovative traktor, ukompliceret, pålidelig og brugervenlig. Nyd markedets laveste driftsomkostninger.

Registrer min interesse
MF 8700 S

Den nye MF 8700 S serie tilbyder imponerende høj effekt. Målrettet kunder, som ønsker høj præstation, inspireret design og fremragende styrke og moment. MF 8700 S kombinerer præcisionsfremstilling med optimal effektivitet.

Registrer min interesse
...
Finansiering af din Massey Ferguson

AGCO Finance tilbyder attraktive faste renter sammen med betalingsbetingelser tilpasset forhandlerens økonomi for komplet ro i sindet.

Registrer min interesse