MF Care

Beskyt din virksomhed

Vi tilbyder: viden, erfaring & infrastruktur til levering af eftermarkedssupport i verdensklasse

MF Care

Den optimale beskyttelse af din investering

Beskyt din investering i Massey Ferguson med branchens førende service- og reklamationskontrakt. MF Care serviceløsninger fra din Massey Ferguson forhandler sikrer maksimalt udbytte og præstation af din maskine.

MF Care – Service- og udvidet reklamationsretkontrakter

MF Care giver dig mulighed for at kende dine faste omkostninger, når du køber din Massey Ferguson maskine og sikre optimal præstation og garanteret effektivitet, som vil maksimere din maskines gensalgsværdi.

Personlig service

Det præcise tilbud kan skræddersys efter kundens behov, baseret på maskinens alder, timetal, specifikationer og omfanget af den ønskede dækning.

MF Care Silver

Denne servicepakke omfatter alt anbefalet vedligeholdelsesarbejde for nye og brugte maskiner. Professionel service udført af tekniske specialister i henhold til producentens anbefalede intervaller og checklister.

MF Care Gold

Udvidede reklamationsretskontrakter tilbyder sikkerhed mod reparationsudgifter (undtagen slitage) for ro i sindet. Kontrakterne er fleksible med tre forskellige dækningsniveauer og er tilgængelige i flere år efter køb.

Jeg udfylder formularen og ønsker at blive kontaktet vedrørende MF Care

MF Produkter

MF tilbyder dækning med MF Care for en lang række maskiner

MF 8S Den ultimative

Traktor, designet af landmænd til landmænd - den mest innovative i 2020

Registrer min interesse
MF 8700 S Maksimal styrke

Den nyeste motorteknologi i hjertet af MF 8700 S serien, med et rent og enkelt design for ægte præstation med overholdelse af de seneste miljøregulativer.

Registrer min interesse
MF 4700, MF 5700, MF 6700: Nye standarder af MF

Design, fremstillet på højteknologiske fabrikker over hele verden med effektive drivlinier og høje komfortniveauer - MF 4700, MF 5700 og MF 6700, designet til at være den nye ubestridte arbejdshest på verdensplan.

Registrer min interesse