MF 8700 S Maksimal effekt

En ny æra for traktorer med maksimal effekt

Den nye MF 8700 S serie tilbyder optimal effekt i særklasse til kunder, som ønsker maksimal udnyttelsesgrad, inspireret design og fremragende effekt og moment. MF 8700 S kombinerer præcisionsfremstilling med optimal effektivitet.

Morgendagens præstation, i dag

Den nyeste teknologi i hjertet af MF 8700 S serien med et rent og enkelt design for ægte præstation med overholdelse af de seneste miljøregulativer. Øget udbytte og effektivitet samt den ro i sindet, som følger med at eje en højkapacitets Massey Ferguson traktor.

Hovedegenskaber

  • HK 270- 405

  • AGCO Power motor 6 cyl 8.4 L

  • Frontlift kapacitet 5.000 KG

  • Bagerste liftkapacitet 12.000 KG

  • Motor All-in-One Stage V

  • Transmission Dyna-VT

MF Auto Guide tilgængeligt ekstraudstyr

Et fuldt udstyret, håndfrit system er også tilgængeligt som eftersalgsinstallation. MF autoguide kan tilbyde ekstrem præcision og dermed forøge effektiviteten af arbejdet på gården.

Udfyld formularen for at registrere din interesse

Virtuelt besøg

MF 8700 S

Optimal styrke i fuld aktion

MF 8700 S Årets traktor 2015 finalist

Avanceret design med større brændstof- og AdBlue tanke for længere arbejdsdage. Ny stærk foraksel for ubesværet håndtering af tvillingehjul for mindre jordpakning. Intelligent fremstilling med fokus på energi, økonomi og økologi.

Registrer min interesse
Datatronic Terminal

Den nye Datatronic 5 integrerede monitor til Massey Ferguson 8700S serie traktorer er et samlingspunkt for traktorens funktioner, isobus, auto guide, og video.

Registrer min interesse
Dyna VT, Fokus på arbejdet

Når du har valgt den ønskede kørefunktion for traktoren, kan du fokusere på arbejdet. Kørefunktionerne bevares automatisk og lagres i traktorens hukommelse til senere brug, hvilket gør det langt mindre trættende at skifte mellem forskellige opgaver.

Registrer min interesse